Singel 154 te Vlissingen  |  Routebeschrijving
A A

vacature POH-S

VACATURE POH-S

Gezocht:

In een solopraktijk in de prachtige Vlissingse havenstad waar het goed toeven is, zoeken wij vanaf juni-juli 2022 een enthousiaste POH die graag mee wil helpen aan continuïteit van zorg voor een groeiende praktijk.

Wij zoeken voor 2 dagen per week een gediplomeerd POH-S op HBO-niveau, liefst met ervaring en in bezit CASPIR, Langerhans, en SMR diploma’s. Wij verwachten een grote mate van zelfstandige invulling van de werkzaamheden.

Momenteel is de praktijk ter grootte van een normpraktijk (2300), de komende tijd zal extra aandacht uitgaan naar uitbreiding van de praktijk en praktijkruimte. Binnen onze huidige patiëntenpopulatie zijn er relatief wat meer ouderen vertegenwoordigd.

De organisatie loopt goed, er zijn 2 ervaren assistentes, 1 basisarts, 1 POH-S, 1 POH-GGZ, een AIOS en een praktijkmanager. In onze team wordt nauw samengewerkt en zijn er kort overleglijnen.

De praktijk is sinds 2020 geaccrediteerd, en we werken mee aan het opleiden van AIOS, co-assistenten en doktersassistenten. Voor ketenzorg zijn we aangesloten bij Periscaldes.

De praktijk is voorzien van diverse diagnostische hulpmiddelen als spirometrie, continue bloeddrukmetingen, ECG, en bloedafname is mogelijk op de praktijk. Wij zijn werkzaam met het HIS MIRA-CGM.

Werkdagen in overleg. Salariëring en voorwaarden volgens CAO-huisartsenzorg.

Solliciteren kan via: dokter@mhamelink.nl of per brief naar huisartsenpraktijk M. Hamelink, Singel 154, 4382 LR te Vlissingen; tel 0118 – 412950.

 

Voor inlichtingen: dokter@mhamelink.nl of 0118 – 412950, of 06 – 13875000

Actueel

08/03

Verbouwing - uitbreiding praktijkruimte

Vanaf deze week gaan we verbouwen. ...

Lees meer
24/09

De dokter is ziek

Dokter Hamelink is herstellende na ...

Lees meer
Archief