Singel 154 te Vlissingen  |  Routebeschrijving
A A

Griepvaccinatie

UPDATE 05 september 2023

Jaarlijks doen we mee met de griepvaccinatiecampagne.

Mensen uit ‘kwetsbare groepen’ krijgen daarvoor een uitnodiging in de bus: op basis van leeftijd >=60, mensen met bepaalde (chronische) aandoeningen.

Mocht u menen wel in aanmerking te komen, maar heeft u geen uitnodiging ontvangen: meldt u zich toch maar (liefst uiterlijk op 8/11) aan bij de assistente. Wellicht is er iets misgegaan met de bezorging van uw kaartje, was er eerder aangegeven dat u geen uitnodiging had willen krijgen, of bent u zodanig nieuwe patiënt of met nieuwe indicatie dat u net buiten de oproep viel. We kunnen dit alsnog in orde maken.

Ook kunnen mensen op eigen verzoek een griepvaccinatie krijgen, maar daarvoor wordt dan een bedrag gerekend omdat die niet vergoed worden.

 

Dit jaar zetten we de vaccinaties op donderdag 2 november in de ochtend, op de praktijk.

De eersten van het alfabet vroeg (0830) en de laatsten tegen 12 uur. Als deze tijd u niet uitkomt mag u zonder bericht op een ander tijdstip komen (diezelfde ochtend).

 

Mocht onverhoopt de voorraad ontoereikend zijn: lever dan toch de groene kaart in of geef tijdig aan bij de assistente dat u de vaccinatie alsnog wenst, zodat we weten hoeveel we moeten bijbestellen. Dat zullen we eind die week doen. Daarna kunnen we een ‘veegdag’ plannen, want nu is nog niet bekend wanneer de nalevering zal binnenkomen. Op deze pagina zullen we laten weten wanneer deze alternatieve datum valt.

 

Een deel van de mensen ontvangt (ook) een uitnodiging voor pneumococcenvaccinatie. Deze kan (tegelijkertijd) worden gegeven, maar in een ander ledemaat (de andere arm in principe). Eventueel combineren met de covid-vaccinatie is geen probleem, alleen moet u die bij de GGD halen.

 

Neemt u aub wel uw uitnodigingskaart(en) mee.

Ook zijn er nog enkele vaccins beschikbaar voor mensen die hem graag willen maar geen strikte ‘indicatie’ hebben, tegen betaling.

 

 

Actueel

08/03

Werkzaamheden

De verbouwing van de praktijk is gr...

Lees meer
27/07

Huisarts in opleiding

De heer J.C.M. Langenberg zal per 1...

Lees meer
Archief