Singel 154 te Vlissingen  |  Routebeschrijving
A A

Inschrijven nieuwe patiënten

4/9/2023: MOMENTEEL zijn wij gesloten voor nieuwe patienten ivm tijdelijke verminderde inzetbaarheid arts. Als we weer open gaan houden we ons aan onderstaande regels.

 

Mensen die in Vlissingen zijn komen wonen moeten in Vlissingen bij een huisarts terecht kunnen. Wegens de ligging van de praktijk in postcodegebied 4382 en omdat de dokter eventuele visites bij voorkeur op de fiets aflegt, is het gebied waarin we patienten aannemen in principe alleen het 4381 t/m 4383. Dat is het gebied ten zuiden van de Sloeweg.

Als de praktijkgrootte te omvangrijk wordt om nog verantwoorde zorg te leveren moet het aanname-beleid soms worden aangepast. Dat betekent dat we soms geen nieuwe patienten aannemen.

Indien u zich wilt aanmelden, houdt dan uw BSN bij de hand en neem contact met de assistente. Ook voor eventuele huisgenoten is het handig het Burger Service Nummer te kennen, of tenminste de correcte geboortedatum. Vergeet u ook niet uw telefoonnummer door te geven en eventuele wijzigingen daarin.

Omdat we vrijheid van artsenkeuze respecteren bent u altijd weer vrij om zich elders in te schrijven: op dat moment eindigt uw inschrijving bij ons. We stellen het op prijs om dit ook aan ons telefonisch of in een gesprek door te geven. Dit in geval van verhuizing, maar ook bij onvrede. Wellicht is er iets in de communicatie misgelopen of kunnen we lering trekken uit hetgeen gebeurd is.

Het overnemen van patienten uit andere praktijken doen we hooguit bij uitzondering en niet zonder goed gesprek vooraf. Belangrijk is dat u ook helder heeft aangegeven bij uw ‘vorige’ huisarts wat de reden is voor uw vertrek daar.

Actueel

26/01

Vacature doktersassistente en vacature meewerkend (huis)arts

Momenteel zijn we op zoek naar een ...

Lees meer
08/03

Werkzaamheden

De verbouwing van de praktijk is gr...

Lees meer
Archief