Singel 154 te Vlissingen  |  Routebeschrijving
A A

Huisarts in opleiding

In samenwerking met de Erasmus-universiteit van Rotterdam verzorgen wij een deel van de huisartsopleiding. Dat houdt in dat er een huisarts-in-opleiding in de praktijk meewerkt. Hij/ zij werkt onder supervisie van dokter Hamelink. In principe kunt u deze HAIO/ AIOS overal in de praktijk tegenkomen en kunt u met alle vragen bij hem/ haar terecht. De HAIO is reeds basisarts en BIG-geregistreerd, en zal afhankelijk van zijn/ haar eerdere carriere uiteenlopende ervaring hebben. Een dag in de week gaat de HAIO danwel de opleider naar het instituut om in groepsverband het opleidingstraject te bespreken. Van 1 maart 2023 tm 29 februari 2024 is dokter P. Andersen Röed onze AIOS.

Geheimhoudingsplicht geldt zoals dat gebruikelijk is. Regelmatig zal de HAIO ook video-opnames maken, maar daarvoor wordt vooraf uw toestemming geregistreerd. En als u overwegende bezwaren heeft is het natuurlijk niet verplicht.

Indien u uitdrukkelijk wenst dat zij NIET aanwezig is bij zaken die u op de praktijk bespreekt, kunt u dit discreet vooraf bij de assistente aangeven.

Actueel

09/11

Griep- en pneumococcen vaccins: ze zijn er nog!

Griep- en pneumococcen-vaccins E...

Lees meer
08/03

Werkzaamheden

De verbouwing van de praktijk is gr...

Lees meer
Archief