Singel 154 te Vlissingen  |  Routebeschrijving
A A

Schepelingen

Schepelingen

Vanuit onze nautische interesse zien we vaak schepelingen. Met een diversiteit aan klachten. Meer of minder acuut, maar veelal haast geboden en advisering ten aanzien van eventueel (niet meer) verder varen en dergelijke.

Scheepvaartagenten kunnen opvarenden bij de assistente telefonisch aanmelden voor het maken van een afspraak, onder vermelding van naam, geboortedatum, naam van het schip. Deze gegevens ontvangen we liefst ook per email. Opvarende dient paspoort en/of zeemansboekje mee te nemen, alsmede een formulier van de kapitein. Daarop worden bevindingen weergegeven. Indien geen formulier beschikbaar is zal in principe geen informatie worden verstrekt. Het is ook mogelijk dat de agent een formulier per mail toezendt.

Het is mogelijk dat de taxi-chauffeur het consult afrekent, of dat de nota naar de agent verzonden wordt, mits in Nederland gevestigd en tenzij…

Ook voor vaccinaties van opvarenden kan men bij ons terecht. Eventueel visites aan boord zijn bespreekbaar, dit in uitzonderlijke gevallen in verband met de vaak aanzienlijke tijdsinvestering die ermee gemoeid is.

Actueel

26/01

Vacature doktersassistente en vacature meewerkend (huis)arts

Momenteel zijn we op zoek naar een ...

Lees meer
08/03

Werkzaamheden

De verbouwing van de praktijk is gr...

Lees meer
Archief