Singel 154 te Vlissingen  |  Routebeschrijving
A A

Medische keuring scheepvaart

Voor een zeevaartkeuring maakt u een afspraak met de assistente.

U neemt uw monsterboekje, oude keuringspapieren, een overzicht van uw medicatie en een vers urinemonster mee. Indien bril- /lenzendragend: ook een reservebril meenemen svp.

NB: per 1 oktober 2015 hoeft er voor de zeevaartkeuring geen verplichte thoraxfoto(onderzoek met betrekking tot tuberculose) meer gemaakt te worden!

U krijgt een afspraak om een gehoortest bij de assistente te doen, formulieren ter invulling, en de controle bij de arts.
U kunt alvast de eerste vier pagina’s van het Formulier Medische Keuring uitprinten en invullen, en meebrengen naar de keuring.
Aansluitend krijgt u de formulieren mee die door de assistente worden afgewerkt.

English: english form, please complete (only) first 4 pages.

De kosten bedragen €148,83 (incl. 21% BTW) voor een volledige keuring. Indien uw functie geen audiometrie vereist (alleen indien u geen wachtfunctie heeft), is de prijs €120,- (incl.21%BTW).
Gelieve bij voorkeur via PIN te betalen.

Binnenvaartkeuring, Groot vaarbewijs, Rijnpatent
Voor binnenvaartkeuringen is de procedure vrijwel gelijk aan die bij de zeevaartkeuring. Er gelden echter iets ruimere eisen. Meldt u echter bij de assistente tevoren duidelijk dat u een binnenvaartkeuring wenst. Het is dan niet altijd noodzakelijk een gehoortest te ondergaan.

Indien u voor zowel binnen- als zeevaart gekeurd wenst te worden, meldt u dit dan aan de assistente, zodat alle formulieren ingevuld kunnen worden.