Singel 154 te Vlissingen  |  Routebeschrijving
A A

Medische keuring scheepvaart

Voor een zeevaartkeuring maakt u een afspraak met de assistente.

U neemt uw monsterboekje, oude keuringspapieren, een overzicht van uw medicatie en een vers urinemonster mee. Indien bril- /lenzendragend: ook een reservebril meenemen svp.

NB: per 1 oktober 2015 hoeft er voor de zeevaartkeuring geen verplichte thoraxfoto (onderzoek met betrekking tot tuberculose) meer gemaakt te worden, uitzonderingen daargelaten!

U krijgt een afspraak om een gehoortest bij de assistente te doen, formulieren ter invulling, en de controle bij de arts.
U kunt alvast de eerste vier pagina’s van het Formulier Medische Keuring uitprinten en invullen, en meebrengen naar de keuring.
Aansluitend krijgt u de formulieren mee die door de assistente worden afgewerkt.

English: english form.

De kosten bedragen €153,00 (incl. 21% BTW) voor een volledige keuring. Indien uw functie geen audiometrie vereist (alleen indien u geen wachtfunctie heeft), is de prijs €125,01 (incl.21%BTW).
Gelieve bij voorkeur via PIN te betalen. Voor creditcard-betalingen zijn we genoodzaakt een opslag te berekenen.

Binnenvaartkeuring, Groot vaarbewijs, Rijnpatent
Voor binnenvaartkeuringen is de procedure vrijwel gelijk aan die bij de zeevaartkeuring. Er gelden echter iets ruimere eisen. Meldt u echter bij de assistente tevoren duidelijk dat u een binnenvaartkeuring wenst. Het is dan niet altijd noodzakelijk een gehoortest te ondergaan.

Indien u voor zowel binnen- als zeevaart gekeurd wenst te worden, meldt u dit dan aan de assistente, zodat alle formulieren ingevuld kunnen worden.

Actueel

26/01

Vacature doktersassistente en vacature meewerkend (huis)arts

Momenteel zijn we op zoek naar een ...

Lees meer
08/03

Werkzaamheden

De verbouwing van de praktijk is gr...

Lees meer
Archief